Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden ook mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na botsing in Terhole

Toegevoegd: 04-02-2021, 22.46 uur
Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.
Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERHOLE - Een man is vanavond in Terhole gewond geraakt nadat hij betrokken was bij een botsing. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.


Even voor 21.00 uur kwamen twee automobilisten op de Hulsterweg met elkaar in botsing. Beide auto’s weken uit, maar raakten elkaar aan de bestuurderszijde. Eén van de bestuurder kwam direct tot stilstand, de andere schoot door en belandde in de naastgelegen sloot.

Er is een ambulance ingezet die beide personen heeft onderzocht. De bestuurder van wie de auto in de sloot terecht kwam is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren