Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Afval gedumpt in natuurgebied Braakman-Zuid

Toegevoegd: 05-02-2021, 17.18 uur
In het natuurgebied is allerlei rommel achtergelaten.
In het natuurgebied is allerlei rommel achtergelaten.
© Foto: Twitter / @BoswachterJoyce
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - In natuurgebied Braakman-Zuid bij Philippine heeft iemand een flinke berg afval gedumpt. Staatsbosbeheer probeert nu de dumper te achterhalen.


Boswachter Joyce van Staatsbosbeheer maakt op Twitter melding van de dumping. Op foto's is te zien dat allerlei troep is achtergelaten: van tegels tot kunststof en van hout tot een spellendoos.

Het afval is inmiddels opgeruimd op kosten van Staatsbosbeheer, zo meldt de boswachter. Tips over de herkomst zijn echter van harte welkom zodat deze op de dumper kunnen worden verhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (5-2-2021 om 20:23)
LANG LEVEN DE ASSO.S LAGER KAN JE NIET VALLEN
Mijn mening (5-2-2021 om 18:34)
Ik zou mijn vuilnis graag bij de dader in zijn tuin dumpen maar dan zal hij of zij vast boos worden. Kortzichtig en dom volk moet het zijn.
Goesenaar (5-2-2021 om 18:06)
Wat een asociaal om dit niet naar het stort te brengen. Hoop dat de identiteit snel wordt acherhaald.
zeeuw (5-2-2021 om 18:01)
Ik hoop dat die aso is goed aangepakt worden. Overal ligt de vuilnis. Hoe laag ben je gezonken? Het is in alle categorieën. Voeding hebben ze wel gehad maar op voeding ho maar.
Cookie-instellingen beheren