Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Auto van de weg bij knooppunt Stelleplas

Toegevoegd: 11-02-2021, 10.21 uur
Door: Remi Mesu

HEINKENSZAND - Een auto is donderdagochtend van de weg geraakt bij knooppunt Stelleplas in Heinkenszand. Door gladheid schoof de bestuurder met de auto van de weg en belandde op het talud. De automobilist is uiteindelijk door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur toen de auto vanuit de richting van 's-Heerenhoek over de N62 naar het knooppunt reed. Op de oprit van de A58 schoof het voertuig van de weg. Daarbij raakte de auto een verkeersbord. Door het ongeluk liep het voertuig flink beschadigingen op aan de motorkap en aan het dak.

De bestuurder van de auto is in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de ernst van de verwondingen zijn, is niet bekend. Vanwege de bergingswerkzaamheden was de oprit enige tijd afgesloten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (11-2-2021 om 11:39)
Onbegrijpelijk dat op dit soort wegen, waar veel verkeer is, het nog steeds niet veilig is. Op een B-weggetje kan je dit verwachten.
Cookie-instellingen beheren