Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 54 km

Gewonde bij steekpartij Geerepassage Middelburg

Toegevoegd: 11-02-2021, 20.30 uur
Gewonde bij steekpartij Geerepassage Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Geerepassage in Middelburg is donderdagavond een man gewond geraakt bij een steekincident. De politie is nog op zoek naar de twee daders.


Het slachtoffer zou rond 19.00 uur door twee jongemannen zijn gestoken in één van zijn armen. De man is nagekeken en behandeld door ambulancemedewerkers en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. "Over de ernst van zjn verwondingen is nog niets bekend", zo zegt de politie.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en een verklaring opgenomen van het slachtoffer. De daders zijn nog voortvluchtig. De politie is daarom nog op zoek naar mensen die meer weten over het voorval of wellicht zelfs getuige zijn geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (12-2-2021 om 14:29)
Daarom werkt de avondklok zo goed en neemt het aantal besmettingen niet af. Iedereen met normaal verstand blijft al binnen als het donker is. Reden? Omdat je anders een mes tussen je ribbenkast krijgt van een paar gekkies die het wel nodig vinden om in het donker rond te hangen. En dat is hetzelfde tuig wat ging rellen en plunderen. Maar ja leg dat maar eens uit aan politici die buiten de maatschappij staan. Die weten niet eens dat dit soort dingen gebeuren en dagelijkse realiteit zijn. Dat probleem kunnen ze beter oplossen dan een avondklok in te stellen die volstrekt zinloos is omdat iedereen net als ik gewoon om 18:00 ga eten en om 19:00 op de bank ga hangen voor de TV en om 22:30 naar bed ga.
Timsalabim (12-2-2021 om 07:29)
Is dat je oplossing maarten? De beelden op socialmedia plaatsen? Daarmee overtreed ook JIJ de wet; de privacy wet, en waarsch kan opruiing je ook nog wel aangerekend worden. En wat verwacht je nou? Een lynchpartij? En ga zelf maar lekker stemmen voor strengere straffen; ik laat mij niet leiden door een of andere boze anonieme reageerder met een grote mond van hvzeeland!
Maarten (12-2-2021 om 00:11)
Heel de binnenstad hangt vol met camera's... Zet alle beelden direct op social media. Dat zal ze leren, een ieder ander die daar loopt helaas voor je privacy. En kies 17 maart voor strengere straffen
Cookie-instellingen beheren