Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee arrestaties voor drugsbezit

Toegevoegd: 21-02-2021, 12.37 uur
Twee arrestaties voor drugsbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagmiddag in Middelburg een 18-jarige verdachte aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Later op de avond werd in Terneuzen ook een verdachte aangehouden omdat hij drugs bij zich had.


Agenten controleerden rond 17.45 uur tijdens hun surveillance op het Vlissings Bolwerk in Middelburg een 18-jarige jongeman uit Middelburg. Hij bleek ongeveer 15 gram hennep bij zich te hebben. De man werd aangehouden en moest de drugs inleveren bij de politie.

Later op de avond surveilleerden Zeeuws-Vlaamse agenten rond 20.15 uur op de Sloelaan in Terneuzen. Zij controleerden een 20-jarige man uit Terneuzen die in een geparkeerde auto zat. De autobestuurder had ongeveer 350 gram hennep op zak. De politie arresteerde de verdachte en nam de drugs in beslag. De twee zaken hebben overigens niets met elkaar te maken. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren