Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Politie onderzoekt bekladdingen Koudekerke

Toegevoegd: 02-03-2021, 12.55 uur
De bekladdingen gaan onder meer over premier Rutte.
De bekladdingen gaan onder meer over premier Rutte.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Afgelopen dagen zijn op diverse plaatsen in Koudekerke beledigende leuzen aangebracht over politici en het coronavirus. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.


De politie kreeg maandagmorgen een melding van graffiti in de buurt van de huisartsenpraktijk aan de Duinstraat. Op de grond was met zwarte letters 'vaccin = moord' aangebracht. Toen de politie verder op onderzoek uitging, bleken zwarte teksten gespoten op enkele bushokjes aan de Duinstraat en de Beatrixlaan. Datzelfde gold voor een elektriciteitskast en op de stoep in de buurt van de sporthal.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar mensen die meer over de bekladdingen weten. Ook wordt gezocht naar mensen die camerabeelden hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren