Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Kamperland onbewoonbaar na brand

Toegevoegd: 04-03-2021, 20.38 uur
Volgens de brandweer is de woning voorlopig onbewoonbaar.
Volgens de brandweer is de woning voorlopig onbewoonbaar.
© Foto: Brandweerpost Kamperland
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - In een woning in Kamperland heeft vanmorgen enige tijd brand gewoed. De brand zorgde voor een forse schade en de woning is onbewoonbaar.


De brand werd rond 08.30 uur ontdekt in het pand aan de Ripstraat. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er sprake van forse rookontwikkeling uit het dak. Toen de brandweer eenmaal binnen was kon de brand snel worden geblust.

Er werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen opgeroepen. De ladderwagen is uiteindelijk niet meer ingezet. De naastgelegen woningen zijn door de brandweer gecontroleerd. Er is een ambulance ter plekke gekomen omdat er een persoon rook had ingeademd. Volgens de brandweer is de woning voorlopig onbewoonbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rini de jonge (5-3-2021 om 09:30)
wat is de oorzaak brandweer
Cookie-instellingen beheren