Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Eén gewonde bij botsing Hulst

Toegevoegd: 05-03-2021, 16.54 uur
Eén auto is door bergingsbedrijf Kuzee getakeld
Eén auto is door bergingsbedrijf Kuzee getakeld
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

HULST - Bij een botsing tussen drie auto's in Hulst is vanmiddag één persoon gewond geraakt. Eén auto is door bergingsbedrijf Kuzee getakeld.


De aanrijding gebeurde rond 14.15 uur bij de rotonde op de Van der Maelstedeweg. De auto's botsten door onbekende oorzaak achterop elkaar. Bij de botsing liep één van de betrokkenen nekletsel op. Zij is hiervoor door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Eén van de auto's is met schade aan de voorkant van het voertuig door bergingsbedrijf Kuzee opgetakeld een meegenomen. De overige bestuurders konden na het afleggen van een verklaring hun weg vervolgen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (7-3-2021 om 09:57)
Daar ligt geen turbo rotonde
fietser (6-3-2021 om 10:27)
Veel mensen begrijpen de turboronde niet, dus misschien toch eens een lesje. En anderen houd rekening met je voorligger.
Cookie-instellingen beheren