Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Burgemeester Tholen sluit twee drugspanden

Toegevoegd: 11-03-2021, 16.18 uur
Burgemeester Tholen sluit twee drugspanden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - Burgemeester Sijbers van Tholen heeft donderdag besloten dat twee panden in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse voor twee maanden gesloten worden. De politie in de woningen hennepkwekerijen gevonden.


De politie viel op 6 januari de woning aan de Hogeweg in Sint-Maartensdijk binnen. De agenten troffen daar 206 hennepplanten aan. Op 12 januari ontdekte de politie opnieuw een kwekerij. Deze keer in een woning aan de Laban Deurloostraat in Scherpenisse. Daar vond de politie 214 planten.

De burgemeester van Tholen heeft daarop besloten op beide woningen voor twee maanden te sluiten. Dit besluit heeft ze genomen op basis van het zogenaamde Damoclesbeleid. Dit beleid is erop gericht om drugshandel tegen te gaan. Door dat beleid hebben de burgemeesters het recht om panden te sluiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren