Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie neemt flessen met lachgas in beslag Terneuzen

Toegevoegd: 23-03-2021, 21.55 uur
De flessen met lachgas zullen worden vernietigd.
De flessen met lachgas zullen worden vernietigd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft maandag tot twee keer toe gasflessen met lachgas inbeslaggenomen. Eén man werd twee keer bekeurd voor het gebruik van lachgas.


De politie kreeg een melding dat er op een parkeerplaats aan de Evertsenlaan door meerdere personen lachgas werd gebruikt. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat iemand inderdaad lachgas gebruikte. De man kreeg hiervoor een bekeuring en er werden twee flessen inbeslaggenomen.

Ongeveer drie kwartier later kreeg de politie wederom een melding over lachgasgebruik door dezelfde groep. Nu werden er drie flessen inbeslaggenomen. De persoon die eerder was bekeurd zat opnieuw aan het lachgas en is voor de tweede keer bekeurd. De flessen zullen worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan van Velzen (24-3-2021 om 13:51)
Na meerdere bekeuringen zal zelfs met lachgas, het lachen ze wel vergaan ;-)
Cookie-instellingen beheren