Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Vrouw naar het ziekenhuis gebracht na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 29-03-2021, 19.51 uur
De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht
De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Bij een botsing tussen een scooter en een fietsster in Terneuzen is een vrouw gewond geraakt. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de Serlippensstraat ter hoogte van de kruising met de Zuiderparklaan. De vrouw en de bestuurder van de scooter botsten daar met elkaar.

Ter plaatse heeft de politie verklaringen van getuigen opgenomen. Ook is de fietsster in de ambulance verzorgd waarna ze naar het ziekenhuis is vervoerd. Wat de ernst van de verwondingen zijn, is niet bekend.
 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ook jong geweest (30-3-2021 om 11:00)
Ik zag ze met een boel lawaai vertrekken. Bravo, binnen een kilometer iemand van de sokken rijden. Het is een vervelende kruising om als fietser over te steken. Die wegversmallingen op de Zuidlandstraat werken ook averechts, het blijft een racebaan.
Cookie-instellingen beheren