Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Brandweer bevrijdt vastzittende vogel in Oostburg

Toegevoegd: 02-04-2021, 16.31 uur
De brandweer heeft de vogel bevrijd met behulp van een hoogwerker.
De brandweer heeft de vogel bevrijd met behulp van een hoogwerker.
© Foto: Brandweer Oostburg
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De brandweer van Oostburg is vanmiddag uitgerukt nadat was ontdekt dat een vogel vast was komen te zitten bij de dakgoot van een woning in de stad.


Het onfortuinlijke dier was volgens de brandweer vast komen te zitten tussen de dakgoot en de dakpannen van een huis aan de Kroonwijksingel. De brandweer werd rond 15.15 uur gevraagd om met een hoogwerker hulp te verlenen.

De brandweer heeft de vogel uit zijn benarde positie bevrijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lollie (3-4-2021 om 17:44)
Laat die kauwen afschieten ze roven alle nesten leeg van tortelduiven etc zonde maar ja deze zijn beschermd schoorstenen vol met nesten
denknamensen (2-4-2021 om 17:36)
En hier gaan de belastingcenten naartoe? Een vogel die vast zit? Kraaien en kauwen zijn de ratten onder de vogels, ze hadden hem beter kunnen laten zitten.
Cookie-instellingen beheren