Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Ernstig ongeval motorcrossterrein Ritthem

Toegevoegd: 03-04-2021, 15.33 uur
Foto 3 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mientje (4-4-2021 om 18:01)
Nou nou Edward , kunnen je uitspraken iets minder??? Crossterrein ligt er jaren ,u bent daar waarschijnlijk gaan wonen toen het crossterrein er al was . En laat ieder zijn eigen sport doen en kiezen .. een ongeluk zit in een klein hoekje hoor ,je moet maar pech hebben , heel veel sterkte ,beterschap en een spoedig herstel gewenst voor de crosser.
kl (4-4-2021 om 15:14)
ben blij dat ze daar zelf een ongeluk krijgen, dan dat er een gefrustreerde "brommer"rijder door de stad iemand dood rijdt......
Roy van Delft (4-4-2021 om 13:54)
Edward , Koos en mnr Geldof , Wat een diep trieste reactie’s zijn dit weer van jullie . Motorsport Bacar risico’s en die kennen we allemaal als rijders . Zoals in elke sport gaat er ook in onze sport helaas wel eens iets mis !! Dat dit steeds belicht word i alleen maar jammer ! Maar dan de trieste reactie die jullie geven dat de terreinen moeten sluiten en al jullie ongegronde argumenten getuigen alleen maar dat jullie het EQ hebben van een visstick !!
Mijn mening (4-4-2021 om 10:39)
Aan de zijkzakken, je kan ook op de bank jezelf volvreten en wachten op een hartaanval. Gewoon een mooie sport met een gering risico.
Jgeldof (4-4-2021 om 10:15)
Ik ben prima op de hoogte van alle ongevallen die er gebeuren daar. Mede dankzij deze website. Of kloppen de berichten hier niet? Ik kan ook een prima schatting maken van het aantal mensen die deze hobby beoefenen. En dan is de conclusie: risico op ernstig letsel is relatief hoog in deze sport. Stoppen dus. Ja bij voetbal heb je ook veel blessures (om een voorbeeld te nemen), maar veel minder per 10.000 mensen en VEEL minder ernstig. Dus gewoon sluiten en stoppen. Mountainbiken is het alternatief.
peter roelofs (4-4-2021 om 10:07)
Ieder zijn hobby waar maken sommige mensen er eigen druk om
Cookie-instellingen beheren