Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Afvalcontainers Cadzand gedeeltelijk afgebrand

Toegevoegd: 06-04-2021, 13.09 uur
Een van de containers brandde volledig af
Een van de containers brandde volledig af
© Foto: Brandweer Cadzand
Door: Remi Mesu

CADZAND - Twee afvalcontainers bij het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad in de nacht van maandag op dinsdag afgebrand. De brandweer kon niet voorkomen dat een van de containers volledig afbrandde.


De brandweer kreeg rond 01.15 uur een melding binnen over containers die in de brand zouden staan bij Camping de Betteld aan de Badhuisweg in Cadzand.  Eenmaal aangekomen bleek dat er niet bij de camping maar bij het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad twee afvalcontainers vlam hadden gevat.

Ondanks de inzet van de brandweer brandde één van de containers voor de helft af. De andere container was niet meer te redden van het vuur en brandde volledig af.. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren