Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Verkeersongevallen in Oosterland en Hulst

Toegevoegd: 16-04-2021, 17.44 uur - Update: 17-04-2021, 18.27 uur
Verkeersongevallen in Oosterland en Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vanochtend afgegaan op meldingen van ongevallen met letsel in Oosterland en Hulst. In beide gevallen bleek het letsel mee te vallen.


Op de parallelweg van de N59 bij Oosterland kwam rond 07.15 uur een snorfietser ten val. Volgens de politie was er sprake van een eenzijdig ongeval. De ambulancedienst kwam wel ter plekke maar volgens de politie was vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. Wel werd de persoon in kwestie geadviseerd om even langs de huisarts te gaan.

In Hulst ging het rond 10.00 uur mis op de Gildenstraat. Hier kwamen volgens de politie een bromfietser en een automobilist met elkaar in botsing. Ook voor dit incident werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar voor zover bekend viel het letsel mee. De betrokkenen gaan de ontstane schade via de verzekering afhandelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-4-2021 om 14:01)
fijn dat 112 en de ambulancedienst. maar toen ik laatst belde - omdat mijn hart weer eens problemen gaf (ik heb ernstig hartfalen) toen kwam er dus niemand. klacht ingediend toen ik weer uit het ziekenhuis kwam - ik wacht nog steeds op een terug koppeling
Cookie-instellingen beheren