Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 410 km

AT ingezet voor man op dak woning Hulst

Toegevoegd: 25-04-2021, 17.55 uur - Update: 25-04-2021, 22.21 uur
Door: Remi Mesu

HULST - De hulpdiensten zijn vandaag massaal uitgerukt voor een man die op het dak van een woning in Hulst was geklommen. Na een paar uur kon de man veilig naar beneden worden gehaald.


De man zat sinds zeker 15.30 op het dak van een rijtjeshuis aan de Moerschansstraat nadat hij vanaf een hoekwoning op het dak was geklommen. De hulpdiensten rukten massaal uit met onder meer een reddingskussen om te voorkomen dat de man zou verongelukken. De brandweer kwam met onder meer een hoogwerker ter plekke. Een agente is met de hoogwerker naar de man toe gegaan om met hem te praten en hem een telefoon te overhandigen zodat de man kon praten met een onderhandelaar.

Tijdens het gesprek met de politie schoof de man op naar de punt van het dak. Rond 18.30 uur kon hij veilig naar beneden worden gehaald. De man stapte uiteindelijk namelijk uit eigen beweging in het bakje van de hoogwerker. De inzet van het eveneens ter plaatse gekomen en opgestelde arrestatieteam (AT) bleek dus niet nodig. Verschillende straten in de omgeving van de woning werden tijdelijk afgesloten. Deze konden weer worden vrijgegeven toen de man in veiligheid was gebracht.

Toen de man eenmaal van het dak was gehaald, is hij met spoed door een ambulance meegenomen. Waarom de man precies op het dak klom, is nog niet bekend. De politie verwacht later met meer informatie te komen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (26-4-2021 om 15:34)
Beetje overdreven allemaal. Die mafkees had hooguit wat botten gebroken, weegt niet op tegen de gemaakte kosten voor dit grapje. De straal erop zetten, dan was hij zo beneden geweest!
Jtg (25-4-2021 om 18:47)
WTF dit is toch geen AT klus maar met recht brandweerklus déze mannen moeten smorgens tussen 5en6 op pad en niet op zondag
Cookie-instellingen beheren