Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Traumaheli opgeroepen voor val van paard

Toegevoegd: 27-04-2021, 09.38 uur
Traumaheli opgeroepen voor val van paard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NOORDGOUWE - Een jonge vrouw is maandagochtend gewond geraakt toen ze tijdens het paardrijden ongelukkig ten val kwam. Dat gebeurde in Noordgouwe. Er werd een traumateam opgeroepen maar dit kwam niet meer ter plekke.


Het slachtoffer, een 18-jarige vrouw uit Zierikzee, viel rond 10.05 uur van haar paard toen ze aan het rijden was bij de Hanenweg. Na de melding werd in eerste instantie de traumahelikopter van Nijmegen opgeroepen. Toen even later de helikopter uit Rotterdam beschikbaar was, werd die ter plekke gestuurd. Uiteindelijk kwam echter geen van beide traumateams ter plaatse,

De vrouw is volgens de politie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van haar letsel is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren