Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Dode en gewonde bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 02-05-2021, 00.14 uur - Update: 02-05-2021, 03.22 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een persoon is zaterdagavond om het leven gekomen bij een (voor zover nu bekend) eenzijdig auto-ongeluk. Een passagier raakte lichtgewond. Dat gebeurde op de Zoutestraat in Hulst.


Bij de hulpdiensten werd rond 22.50 uur gemeld dat een auto buiten de bebouwde kom op zijn kop in een sloot was beland. Omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. Er werd ook een traumahelikopter gealarmeerd maar de komst hiervan werd rond 23.10 uur geannuleerd.

De politie heeft bevestigd dat bij het ongeluk iemand is overleden. Volgens een woordvoerder gaat het om de vermoedelijke bestuurder van de auto. De vermoedelijke bijrijder raakte lichtgewond, zo meldt de politie. De familie van de betrokkenen is door de politie geïnformeerd.

De politie gaat nu nader onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De weg is ter plekke afgesloten tussen de kruising met de Kijkuitstraat en de kruising met de Veldstraat.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (2-5-2021 om 14:59)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Het is altijd verschrikkelijk als iemand om het leven komt bij een ongeval want het is natuurlijk nooit de bedoeling. Ik denk gezien die bocht dat dit ook helaas weer het zoveelste slachtoffer is van 'laten zien hoe hard je door de bocht kan'. Gelukkig is de passagier alleen maar lichtgewond geraakt al zal deze zal hier ook een trauma van hebben opgelopen. Dit is weer een waarschuwing voor jongeren. Doe het niet op de openbare weg. Al kun je nog zo goed rijden, dan ben je nog steeds geen coureur en ten tweede zijn er andere factoren. Bandenspanning/slijtage, olie, beetje slik/bladeren op het wegdek etc etc. Gelukkig was er geen tegemoetkomend verkeer want ook die verhalen zijn vaak niet rooskleurig.
ger (2-5-2021 om 08:28)
pffff das geen goed weekend voor een aantal mensen die erbij betrokken zijn, sterkte .
Cookie-instellingen beheren