Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motorrijder gewond na val in Vlissingen

Toegevoegd: 02-05-2021, 01.47 uur
Motorrijder gewond na val in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een eenzijdig verkeersongeluk in Vlissingen is zaterdagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Volgens een woordvoerster van de politie kwam het slachtoffer even voor 14.00 uur ten val op de Kerklaan. Het ongeluk gebeurde tussen het Marnixplein en het fietstunneltje onder de Nieuwe Vlissingseweg.

Een ambulanceteam heeft zich over de motorrijder ontfermd. Nadat eerste hulp was verleend is de gewonde per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Waardoor de motorrijder precies ten val kwam is eveneens onduidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren