Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto raakt van de weg bij Sluis

Toegevoegd: 08-05-2021, 19.23 uur
De auto liep bij het ongeluk flinke schade aan de voorkant op.
De auto liep bij het ongeluk flinke schade aan de voorkant op.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

SLUIS - Een automobilist is zaterdagavond van de weg geraakt bij Sluis. De bestuurder is door het ambulancepersoneel verzorgd en per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd nog opgeroepen, maar hoefde niet meer te komen.


De 47-jarige automobilist schoot rond 18.00 uur uit de bocht bij de kruising van de Hogeweg met de Heilleweg bij Sluis. De automobilist verloor de controle over zijn voertuig en reed na een paaltje geraakt te hebben de berm in. Door het ongeluk liep de auto flinke schade op aan de voorkant van de auto.

De traumahelikopter uit Amsterdam was voor het ongeluk nog opgeroepen maar kon net voorbij Rotterdam weer omkeren. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat de ernst van de verwondingen zijn, is nog onbekend. In het ziekenhuis is ook een bloedproef afgenomen om na te gaan of hij te veel gedronken had. De uitslag van de test wordt later pas bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (9-5-2021 om 14:35)
Cq, helemaal met je eens, alleen dit is tussen Sluis en Aardenburg gebeurd, ook ideaal voor laagvlieger , er net overgekomen met een boze Belg achter me in een veel te grote BMW die er langs wilde, niet dus.
Johan (9-5-2021 om 12:14)
@cq: Dit was een vent van 47 met een ouwe Peugeot. Ik begrijp uw reactie niet helemaal.
AntiGSM (9-5-2021 om 11:34)
Telefoontje??? Of alcohol? Niet normaal meer tegenwoordig, ze kunnen gewoon niet meer op de weg kijken en handjes aan het stuur houden.
cq (9-5-2021 om 10:17)
Tja dat zijn die laag vliegers, die van af Breskens via Groede richting Sluis racen, met hun Bmw,tjs en andere brol naar richting Sluis en visa versa met zonnebril natuurlijk en de pet achterste voren want dan lijkt het nog wat, deze wegen worden de laatste tijd gebruikt ......om te racen. Straks gat het pretpark richting Breskens weer open hoor dan kunnen je weer rondjes rijden over de schelde kade over het spuiplein, visa verse (Schelde kade, spuiplein afsluiten voor voor keer! Da ga je meo te peotte! Denk dat straks spuiplein schelde kade einde verhaal is, burgers gaan weg trekken wat over blijft de toerist, denk na voor het te laat is!
een inwoner (9-5-2021 om 00:30)
Wat vervelend tegenwoordig die bochten in de weg .
Cookie-instellingen beheren