Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Auto raakt van de weg bij Sluis

Toegevoegd: 08-05-2021, 19.23 uur
Foto 4 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (9-5-2021 om 14:35)
Cq, helemaal met je eens, alleen dit is tussen Sluis en Aardenburg gebeurd, ook ideaal voor laagvlieger , er net overgekomen met een boze Belg achter me in een veel te grote BMW die er langs wilde, niet dus.
Johan (9-5-2021 om 12:14)
@cq: Dit was een vent van 47 met een ouwe Peugeot. Ik begrijp uw reactie niet helemaal.
AntiGSM (9-5-2021 om 11:34)
Telefoontje??? Of alcohol? Niet normaal meer tegenwoordig, ze kunnen gewoon niet meer op de weg kijken en handjes aan het stuur houden.
cq (9-5-2021 om 10:17)
Tja dat zijn die laag vliegers, die van af Breskens via Groede richting Sluis racen, met hun Bmw,tjs en andere brol naar richting Sluis en visa versa met zonnebril natuurlijk en de pet achterste voren want dan lijkt het nog wat, deze wegen worden de laatste tijd gebruikt ......om te racen. Straks gat het pretpark richting Breskens weer open hoor dan kunnen je weer rondjes rijden over de schelde kade over het spuiplein, visa verse (Schelde kade, spuiplein afsluiten voor voor keer! Da ga je meo te peotte! Denk dat straks spuiplein schelde kade einde verhaal is, burgers gaan weg trekken wat over blijft de toerist, denk na voor het te laat is!
een inwoner (9-5-2021 om 00:30)
Wat vervelend tegenwoordig die bochten in de weg .
Cookie-instellingen beheren