Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 31 km

Brandweer Breskens rukt uit voor coniferenbrand

Toegevoegd: 09-05-2021, 19.34 uur
In de Landbouwstraat had een coniferenhaag vlam gevat.
In de Landbouwstraat had een coniferenhaag vlam gevat.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een buitenbrand in Schoondijke. In een straat in het dorp stond een coniferenhaag in de brand.


De brandweer van Breskens kreeg zaterdagavond rond 23.15 uur een melding dat er bij de Landbouwstraat in Schoondijke een brand zou woeden. In eerste instantie hoefde de brandweer niet met spoed richting het brandje te rijden, maar onderweg moesten de spuitgasten toch met sirenes en zwaailichten gaan rijden.

In de straat bleek een coniferenhaag in brand te staan. Ter plaatse konden de brandweermannen uit Breskens de brand met een straal hoge druk onder controle krijgen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren