Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

N61 tijd dicht vanwege brandende camper

Toegevoegd: 16-05-2021, 15.35 uur
Nadat de camper was getakeld moest het wegdek worden gereinigd.
Nadat de camper was getakeld moest het wegdek worden gereinigd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Op de Willemsweg (N61) tussen Schoondijke en IJzendijke is aan het einde van de ochtend een camper in vlammen opgegaan. Hierdoor was de weg ter plekke enige tijd dicht.


De kampeerwagen vloog rond 11.45 uur tijdens het rijden spontaan in brand. Nadat alarm was geslagen via 112 werd de brandweer met spoed ter plekke gestuurd om te blussen. De alarmcentrale stuurde twee tankautospuiten en een waterwagen ter plaatse. De camper brandde desondanks volledig uit.

Nadat de camper was geblust en getakeld is met behulp van een zogeheten ZOAB-cleaner het asfalt schoongemaakt. Vanwege het incident was de N61 ter plekke tot circa 14.40 uur vanaf Schoondijke afgesloten in de richting van Terneuzen. Het verkeer werd omgeleid via de parallelweg.

Bij de camperbrand raakte niemand gewond. Wel ontstond letsel bij een aanrijding op de Lange Herenstraat toen door filevorming een kop-/staartbotsing plaatsvond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van duijn (16-5-2021 om 20:18)
Hoe kan een camper in brand vliegen onmogelijk
AntiGSM (16-5-2021 om 17:19)
Gelukkig geen gewonden, ik kan het niet laten: weer 1 die niet zo hinderlijk het verkeer ophoudt! Dit zijn vaak fameuze fileveroorzakers! Het is voor zulke dingen veel te druk op de wegen en helaas zijn de wegenbelastingen ook veel te laag zodat er verschrikkelijk (te) veel rondrijden.
Cookie-instellingen beheren