Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto uitgebrand na ongeluk, bestuurder gewond

Toegevoegd: 16-05-2021, 15.46 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Bij Schoondijke is vanmiddag een personenauto van de weg geraakt, tegen een boom gereden en in brand gevlogen. De bestuurder raakte gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.55 uur op de Rijksweg (N676). Brandweerwagens uit Breskens en Oostburg werden ter plekke gestuurd om te blussen. Toen de brandweer arriveerde, was het slachtoffer al uit de auto. Volgens de politie raakte de bestuurder van de Mini mogelijk onwel. Voor hem werd nog een traumahelikopter ter plekke gevraagd maar uiteindelijk kwam deze niet meer naar Schoondijke. De gewonde is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de uitgebrande Mini getakeld. Vanwege het ongeluk was de Rijksweg vanuit Breskens richting Schoondijke vanaf de rotonde Provincialeweg - Sterreboschweg tot circa 14.10 uur afgesloten. Het verkeer werd over de parallelweg geleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren