Weerbericht:
Vannacht en in de ochtend wolkenvelden. In de middag veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Koe belandt in put Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 31-05-2021, 09.00 uur
Koe belandt in put Nieuw- en Sint Joosland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUW-EN SINT JOOSLAND - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een koe die in een kelder was beland in Nieuw-en Sint Joosland. De hulpdiensten verzorgden het dier ter plekke.


De brandweer rukte uit nadat er rond 19.45 uur een alarmering binnenkwam dat er een koe in een kelder was beland bij een landbouwbedrijf aan de Binnendijk bij Nieuw-en Sint Joosland. Naast de brandweer van Arnemuiden kwam ook een wagen van de post aan de Stromenweg in Middelburg naar de melding om te helpen.

Het dier was bij een melkveebedrijf door onbekende reden in de kelder beland. De hulpdiensten hebben het dier uit de benarde positie gehaald om het vervolgens ter plekke ter verzorgen. Het is niet bekend hoe het momenteel met de koe gaat.
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-5-2021 om 09:27)
hoe vaak moet dit nog gebeuren arme koe ,je hoort het zo vaak dat er dieren in sloot of kelder belanden ,dit moet niet kunnen gebeuren
Cookie-instellingen beheren