Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water in Middelburg, één gewonde

Toegevoegd: 02-06-2021, 15.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag een auto te water geraakt. Er raakte één persoon gewond.


Het voorval gebeurde rond 13.00 uur toen de hulpdiensten een melding kregen dat er een auto te water was geraakt in de Binnenhaven langs de Kinderdijk. Omdat onduidelijk was of er slachtoffers waren rukten men groots uit. Zo kwam de brandweer ter plaatse met een tankautospuit, ladderwagen en duikers. Daarnaast spoedde de politie en een ambulance zich ook naar het incident.

Na een zoekslag van de duikers werd er in de auto niemand meer aangetroffen. De bestuurder kon volgens de Veiligheidsregio veilig op de kant komen. Deze is wel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om het voertuig met behulp van een grote kraan weer op de kant te zetten. Na deze klus is de auto weggesleept naar het bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren