Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse buitenbrand op terrein Westkapelle

Toegevoegd: 13-06-2021, 15.33 uur - Update: 13-06-2021, 16.03 uur
De brand woedde op een terrein bij de Pauluswegeling.
De brand woedde op een terrein bij de Pauluswegeling.
© Foto: Brandweer Westkapelle
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De brandweervrijwilligers van de posten Westkapelle en Zoutelande zijn zaterdagavond laat opgeroepen voor een forse buitenbrand op een terrein in Westkapelle.


Op het terrein aan de Pauluswegeling stonden diverse materialen in brand. Nadat de brand rond 23.35 uur was ontdekt werd de brandweerploeg van Westkapelle opgeroepen. Al snel volgde ook een oproep voor de collega's van de post Zoutelande. De ploeg uit Zoutelande hielp de collega's uit Westkapelle aan voldoende bluswater.

De brandweer had het vuur snel onder controle en uitbreiding kon worden voorkomen. Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk. Rond 01.00 uur kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Visser (13-6-2021 om 21:53)
Zijn ze lang bezig geweest zeg. Zal wel warm geweest zijn in zo'n pak.
Cookie-instellingen beheren