Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijverbod voor dronken bestuurder Terneuzen

Toegevoegd: 15-06-2021, 08.41 uur
Rijverbod voor dronken bestuurder Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een automobilist heeft in de nacht van maandag op dinsdag een rijverbod opgelegd gekregen nadat hij bij een alcoholcontrole boven de toegestane limiet blies. Naast het rijverbod zal de bestuurder ook een boete krijgen.


De man liep tegen de lamp toen hij rond 01.15 uur moest stoppen bij een verkeerscontrole van de politie op de Kerkhoflaan in Terneuzen. De agenten merkten al snel dat de man gedronken had. De uitslag van de ademanalyse, die de bestuurder op het bureau moest afleggen, bevestigde het vermoeden.

Uit de analyse bleek dat de man 560 ugl blies. Dat is ruim boven de toegestane limiet van 220 ugl. Wel zat de bestuurder net binnen de marge waarbij hij zijn rijbewijs mag houden. De politie heeft hem voor nu een algeheel rijverbod van 6 uur opgelegd. Ook zal hij een boete krijgen voor het rijden onder invloed. De bekeuring kan oplopen tot 650 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (15-6-2021 om 10:58)
Rijbewijs afpakken voor goed en even paar maandjes in de cel want 6 uur rijontzegging daar gaat niemand iets van leren he hier nemen ze een voorbeeld aan dat als je drinkt dat er geen consequenties aan vast zitten iemand wie een jointje rookt pakken ze het rijbewijs af voor minimaal 2 jaar dat horen ze bij alcohol ook te doen gewoon afpakken alcohol is de grootste verkeers moordenaar en wordt gewoon gedoogd
Cookie-instellingen beheren