Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Man verwond met schroevendraaier in Vlissingen

Toegevoegd: 21-06-2021, 12.03 uur
Man verwond met schroevendraaier in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een conflict in een woning aan de Paul Krugerstraat is vannacht een man lichtgewond geraakt. De politie heeft een verdachte aangehouden.


Omstreeks 01.20 uur werden agenten opgeroepen naar de woning. Ter plekke bleek dat er onenigheid was ontstaan en dat de verdachte een huisgenoot met een schroevendraaier had geraakt. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer bekeken maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Ook de verdachte bleek een verwonding opgelopen te hebben. Voordat hij naar het cellencomplex werd overgebracht is hij daarom behandeld bij de huisartsenpost (HAP). Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (22-6-2021 om 14:15)
De reacties op mijn reactie zijn weer lekker kortzichtig en vooroordelend. Nergens in mijn tekst staat dat dit een dealer betrof dus ik verwijt jullie buurman of kennis helemaal niks. Ik ken die man niet eens. Wat ik met mijn tekst aangeef (en mijn eerste zin had wel wat duidelijker mogen zijn) is dat er kwa steekincidenten ook veel plaatsvindt onder het dealer milieu en junks. Maar mensen die ruzie hebben en het niet met woorden kunnen oplossen zijn ook vaak niet zulke frisse types. Maar excuus als het verkeerd overkwam.
@ Grote Smurf (21-6-2021 om 21:36)
Mijn buurman is geen junk, hij had gewoon ruzie en dat liep uit de hand. Als je er niet bij was moet je ook geen conclusies trekken of uitspreken, dat noemt men moedwillig fake news verspreiden....
Bos (21-6-2021 om 19:39)
Man man man wat ben jij een sneu persoon in je reacties grote smurf. Verhuis uit zeeland aub. Waar staat dat het om een dealer gaat. Ik ken deze mensen en die hebben 0,0 met drugs te maken. Denk ff na man voordat je iemand onterecht beschuldigd.
Grote Smurf (21-6-2021 om 13:00)
Vlissingen doet echt te weinig tegen al die dealertjes die vaak wapens op zak hebben. Langzaam maar zeker loopt het steeds verder uit de hand met recent achter elkaar weer twee steekincidenten. Een verhuurder propt ze op een hoopje in flats weg wat het probleem groepsvorming verergerd. Die dealertjes wonen vaak met meerdere mensen in een woning wat ook niet mag maar er is geen controle. Hier gaan ze dan drugs gebruiken en ontstaan er soms heftige paranoide situaties die uit de hand lopen. Gemeente Vlissingen wordt steeds meer een drugsstad als er niet meer undercover wordt opgetreden. De politie weet dit maar ze staan machteloos. Bij burenoverlast wijst de politie naar de verhuurder die pas wat doet als de hele flat klaagt. Dus conflicten
Cookie-instellingen beheren