Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie treft bij arrestatie vermoedelijk gestolen fietsen aan

Toegevoegd: 24-06-2021, 18.11 uur
Een van de fietsen die de politie aantrof.
Een van de fietsen die de politie aantrof.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

GOES - De wijkagenten van Goes hebben donderdag bij een arrestatie twee fietsen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie zoekt nu naar de rechtmatige eigenaren van de fietsen.


De agenten kwamen de fietsen op het spoor toen zij een verdachte aanhielden die nog een gevangenisstraf moest uitzitten. Bij zijn aanhouding trof de politie twee fietsen aan. Omdat de verdachte bij de agenten bekend staat als fietsendief en hij geen plausibele verklaring had over de herkomst van de fietsen, namen de agenten die in beslag.

De politie laat weten sterk het vermoeden te hebben dat de beide fietsen van diefstal afkomstig zijn. Echter konden de agenten bij geen van de fietsen een aangifte terugvinden die te koppelen was. Daarom heeft de politie van de Oosterscheldebekken nu foto's van de rijwielen op Facebook geplaatst in de hoop dat ze op die manier de rechtmatige eigenaren op kunnen sporen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren