Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Spiegel vernield bij verkeersagressie Schoondijke

Toegevoegd: 24-06-2021, 18.24 uur
Spiegel vernield bij verkeersagressie Schoondijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SCHOONDIJKE - De politie zoekt getuigen van een verkeersruzie die zondag 20 juni plaatsvond bij Schoondijke. Bij de ruzie was uiteindelijk een spiegel van een van de auto's vernield.


Wijkagent Henk Wiegman laat op het sociale mediakanaal Twitter weten dat er afgelopen zondag een geval van verkeersagressie was op de rotonde bij Schoondijke. Tussen 19.15 uur en 19.30 uur kregen de bestuurders van een Range Rover Vogue en een Audi A3 het met elkaar aan de stok.

Bij de agressie op de rotonde is volgens de wijkagent een buitenspiegel vernield. De politie zoekt nu getuigen van het voorval bij Schoondijke. Mensen die iets meegekregen hebben van de agressie worden gevraagd contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pereata (24-6-2021 om 19:02)
Minder hard rijden, hoef je ook niet boos te worden dat je hard op je rem moet trappen.
Cookie-instellingen beheren