Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt graffitispuiters aan in Middelburg

Toegevoegd: 06-07-2021, 09.13 uur
De verdachten zijn vastgezet in Torentijd.
De verdachten zijn vastgezet in Torentijd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandag twee personen aangehouden die in het centrum van Middelburg graffiti zouden hebben aangebracht.


Agenten gingen op pad nadat was gemeld dat er graffiti werd gespoten in de Sint Barbaragang en de Segeersstraat. Er werden direct meerdere eenheden op pad gestuurd en die waren snel ter plaatse. Doordat de agenten de locatie vanaf meerdere kanten benaderden, konden al snel twee verdachte worden aangehouden.

Op meerdere plekken bleek graffiti te zijn aangebracht. Eén van de locaties betrof een bedrijfspand. Er is aangifte gedaan op het politiebureau. De verdachten zijn overgebracht naar Torentijd en zullen daar vandaag worden gehoord door de teamrecherche. De kosten voor het verwijderen van de graffiti zullen op de verdachten worden verhaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (7-7-2021 om 15:55)
Geef ze een tandenborsteltje en een emmertje met sop en laat ze de boel hiermee schoonmaken.
Cookie-instellingen beheren