Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ten val in boswachterij Westerschouwen

Toegevoegd: 06-07-2021, 09.18 uur
De fietser hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De fietser hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Handhavers, ambulancemedewerkers en brandweerlieden zijn maandag te hulp geschoten nadat in het bosgebied bij Westerschouwen iemand met zijn fets ten val was gekomen.


Het slachtoffer kwam rond 15.30 uur ten val in de boswachterij in de buurt van de Hoge Hilleweg. Handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland die samen met een buitengewoon opsporingsambtenaar van de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland in het bos waren, werden rond dat tijdstip gewezen op het ongeval.

Toen de handhavers ter plekke gingen, bleken de ambulancedienst en een strandjeep van de brandweer ook al onderweg te zijn. De ambulancemedewerkers hebben de onfortuinlijke fietser nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De fietser is door de handhavers afgezet bij het klimbos zodat deze opgehaald kon worden. De handhavers hebben de fiets van het slachtoffer meegenomen zodat deze opgehaald kon worden door het verhuurbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren