Weerbericht:
Vannacht in de zuidelijke helft lokaal mist. Overdag in het zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Open avond uniformberoepen ROC Zeeland

Toegevoegd: 28-02-2007, 18.54 uur
Door: ROC Zeeland / HVZeeland.nl
MIDDELBURG - Op 1 maart 2007 houdt de Afdeling Uniformberoepen van ROC Zeeland een Open Avond in het gebouw Ravensteijnweg Middelburg.

Tijdens deze avond kan iedereen die geinteresseerd is in een Instroomopleiding Defensie (met name de Koninklijke Landmacht en de Koninklijke Marine) zich laten informeren over de kansen en mogelijkheden en tevens over de voorwaarden waaraan instromers moeten voldoen. Ook kan men zich ter plekke aanmelden voor de speciale informatieavond waarop ook vertegenwoordigers van de Koninklijke Landmacht en/of de Koninklijke Marine aanwezig zijn.

Instroomopleidingen zijn speciaal bedoeld voor leerlingen met VMBO-diploma (of zelfs zonder een diploma) die nog te jong zijn om rechtstreeks in te stromen bij Defensie of die zich eerst nog nader willen informeren over mogelijkheden etc. alvorens in te stromen. Na het volgens van een instroomopleiding is een baan bij Defensie zo goed als gegarandeerd.

Naast de instroomopleidingen Defensie verzorgt de Afdeling Uniformberoepen van ROCZEELAND ook de opleiding Brugjaar Politie. Ook over deze opleiding kan men zich tijdens de Open Avond van 1 maart nader laten informeren.

Voor meer informatie kan men tenslotte ook terecht via de website www.roczeeland.nl, (kies vervolgens afdeling Uniformberoepen). Tenslotte kan iedereen zijn vragen ook mailen naar [email protected] en [email protected]

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren