Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man heeft hennep en alarmpistool bij zich

Toegevoegd: 19-07-2021, 11.59 uur
Man heeft hennep en alarmpistool bij zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen een man aangehouden die naast twee zakjes hennep ook een alarmpistool bij zich had.


Agenten controleerden de man rond 01.30 uur op de Rooseveltlaan. Hij reed daar op een elektrische step. In een tas die de man bij zich had, bleken twee zakjes hennep te zitten. De man verklaarde zelf dat hij ook een pistool bij zich had. Bij onderzoek op het politiebureau bleek het te gaan om een alarmpistool, welke met enkele knalpatronen was geladen.

De man, een 28-jarige inwoner van het Utrechtse Mijdrecht, werd aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt in de loop van de dag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (19-7-2021 om 18:23)
Altijd dezelfde kneusjes die denken dat ze heel wat zijn met hun nep water, balletjes of whatever pistooltjes haha meestal is de oorzaak een minderwaardigheidscomplex;)
Cookie-instellingen beheren