Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten eerst lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en gewonde bij botsing in Ossenisse

Toegevoegd: 30-07-2021, 09.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

OSSENISSE - Bij een eenzijdig ongeluk in de polder bij Ossenisse is in de nacht van donderdag op vrijdag één persoon om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.


Rond 00.50 uur kwam er bij de politie een noodmelding binnen van een voertuig aan de Grindweg naar Hontenisse. Direct werden agenten op pad gestuurd evenals een ambulance en de brandweer. Ook een traumahelikopter werd ingezet.

Ter plaatse trof men een enorme ravage aan. Een personenauto was van de weg geraakt en tegen meerdere bomen gebotst. Vervolgens kwam het voertuig zwaar beschadigd onder aan de dijk in een sloot tot stilstand. Eén van de inzittenden is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Een ander slachtoffer is behandeld en overgebracht naar een ziekenhuis. Over zijn toestand is verder nog niks bekend gemaakt.

De politie heeft op de locatie van het ongeluk technisch onderzoek gedaan. Na dit onderzoek is het voertuig geborgen. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeluk afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (2-8-2021 om 16:05)
Weer 2 levens verwoest. 1 dode 1 zwaargewond. Waarom zijn de jongere niet zuiniger op hun leven. Veel verdriet ook voor hun nabestaande. Waarom al die haast?
Ciro (31-7-2021 om 19:53)
Wat een schaamteloze reacties. Proberen type auto teraden . Schandalige mensen zijn jullie.
Dag vlinder (30-7-2021 om 15:54)
Deze auto heeft veel te hard gereden.
Johan (30-7-2021 om 15:39)
Allereerst sterkte voor de nabestaanden en voor de gewonde persoon. @J Geldof: Ik denk dat de auto een BMW 2-serie Active Tourer is maar ik weet het niet zeker. Ik denk die te herkennen aan de vouw in het achterscherm richting het achterlicht. Iemand anders?
J Geldof (30-7-2021 om 12:54)
Jeetje dat is hard gegaan. Iemand die het type auto nog kan herkennen? (De deurgreep met chrome strip is een goed punt voor herkenning en wellicht het model velg).
Ingrid (30-7-2021 om 12:30)
sterkte voor de nabestaande vreselijk dit te moeten mee maken zou niet gek zijn als er op deze weg meer controle is de weg is tegenwoordig een race baan voor motoren en auto's wordt alsmaar erger voor de goede orde ik zeg niet dat dit de aanleiding was wel dat het een probleem is dat merk ik dagelijks!
Cookie-instellingen beheren