Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ondersteboven in de sloot, bestuurder naar ziekenhuis

Toegevoegd: 31-07-2021, 16.46 uur
Auto ondersteboven in de sloot, bestuurder naar ziekenhuis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SINT-MAARTENSDIJK - Een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse in de sloot beland. De bestuurder van de auto is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 02.15 uur aan de Jan Karelsweg tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse. De automobilist raakte daar een boom en belandde uiteindelijk ondersteboven in de naastgelegen, droge, sloot. Volgens de politie wist de bestuurder zelf uit de auto te kruipen en belde vervolgens 112.

Ambulancemedewerkers onderzochten de bestuurder ter plaatse. Uiteindelijk werd de automobilist ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto weer uit de sloot te takelen en mee te nemen..


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren