Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist onder invloed bij Schoondijke

Toegevoegd: 02-08-2021, 09.56 uur
Automobilist onder invloed bij Schoondijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Op de Rijksweg (N676) bij Schoondijke heeft de politie in de nacht van zondag op maandag een weggebruiker betrapt die onder invloed van alcohol verkeerde.


De Zeeuws-Vlaamse politie zette de automobilist, die in een personenauto reed, aan de kant nabij de Baarzandse Kreek. Bij de persoon werd een ademanalyse uitgevoerd en hieruit kwam een waarde van 345 Ug/l naar voren. Dat is 125 Ug/l meer dan de toegestane 220 Ug/l.

Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt. Hij heeft een boete gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (3-8-2021 om 15:52)
@Timsalabim Inderdaad eigen verantwoordelijkheid, maar als je bijv. een verantwoordelijke kroegbaas bent en je ziet zo,n persoon popi Jopie spelen, wetend dat deze persoon auto rijd ben je gewaarschuwd. Als je dan later hoort dat zo,n persoon iemand aangereden heeft wetend dat deze in je kroeg is geweest denk ik zo ......dat je dit niet lekker zit. Af gezien nog van bijv. cook snuiven want dacht u dat dit niet gebeurt? Maar zo als je stelt het is je eigen verantwoordelijkheid. Maar zo als ik zei als dit een trend wordt in West Zeeuws Vlaanderen want daar lijkt het op, sta er dan niet van te kijken dat ze wel eens over kunnen gaan naar sluiten van de kroegen, of kroeg. Want wie schenkt hier nu de drank.....? Dit is nog maar de druppel!
Timsalabim (2-8-2021 om 16:29)
Dus de horeca mag weer eens bloeden omdat mensen geen verantwoordelijkheid nemen CQ? Ooit wel eens gehoord van “eigen verantwoordelijkheid”???
Johan (2-8-2021 om 13:01)
Er wordt altijd gezegd dat 2 glaasjes de limiet is. Deze persoon zat op 1,5 maal de limiet dus hij heeft dan 3 glaasjes gedronken. Goed, dat mag niet maar zo'n zware overtreding vind ik het nou ook weer niet
Michel (2-8-2021 om 11:14)
Alleen maar een boete !!! Hoe is het mogelijk.
cq (2-8-2021 om 10:19)
Het lijkt er op dat we hier een serieus probleem hebben, simpel na sluiting tijd horeca Politie neem actie. Zal het nog harder stellen, als dit de trend wordt zou ik zeggen horeca om 24:00 close. Helpt dit nog niet, wordt er geen sterke drank meer geschonken naar 20:00. Je zal het maar mee maken dat ze je te pletter rijden! Politie installeer je op de sluit route,s want het is daar waar ze van onder de kust komen enz, enz.
Cookie-instellingen beheren