Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Engelandweg Ritthem

Toegevoegd: 02-08-2021, 20.05 uur - Update: 02-08-2021, 20.34 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een rotonde in havengebied Vlissingen-Oost is maandag aan het begin van de avond een Poolse vrachtwagen gekanteld. Voor zover bekend bleef de chauffeur ongedeerd.


De vrachtauto, welke geladen zou zijn geweest met vruchtensap, belandde rond 18.10 uur op z’n kant bij de kruising van de Engelandweg, de Europaweg Noord en de Europaweg West in Ritthem. Na de melding werd de brandweer opgeroepen om te kijken of de situatie veilig was.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke momenteel deels afgesloten. De Koninklijke Marechaussee leidt het verkeer over het open gedeelte van de rotonde. Bergingsbedrijf Kuzee was rond 20.35 uur nog bezig de berging van de vrachtauto voor te bereiden.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (3-8-2021 om 10:33)
Helemaal met Grote Smurf eens. Rustig aan met vloeistoffen. Daar moet je echt mee leren rijden en niet denken van oh dat doe ik wel ff
loes (3-8-2021 om 07:24)
grote smurf. zwaartekracht, te hard door de bocht, en gelukkig snap je al menig automobilist waarom afstand houden belangrijk want om daar ook nog onder te liggen met je auto vanwege het ongeduld een tank auto rijdt daarom wat lanmgzamer met zijn vloeitstot
Grote Smurf (2-8-2021 om 20:57)
Gekantelde "geladen" tankcontainers zie je regelmatig voorbij komen in de media. Waar sommige chauffeurs geen rekening mee houden is dat rijden op de limiet met dit soort combinaties gewoon een keer fout gaat. Die vloeistof wil in een bocht naar de buitenkant toe en drukt hem zo omver als je niet uitkijkt. Ga je er dan ook nog bij remmen in een bocht dan gaat ie zeker. Gewoon rustig aan, die paar seconden winst zijn het niet waard. Het is geen stukgoed. ;-)
Cookie-instellingen beheren