Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto en caravan geschaard bij Dampoortaquaduct

Toegevoegd: 06-08-2021, 14.03 uur - Update: 06-08-2021, 14.30 uur
Foto 9 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (7-8-2021 om 10:27)
Er zit al een tijdje een knik in de weg als je naar beneden rijd op de baan richting Vlissingen/Goes. Dit overkomt vaak aanhangers en campers, dit is bekend bij weg verkeer en de gemeente.
Ja-Ja (7-8-2021 om 09:08)
Aanhanger,caravan enz.moet je trekkend rijden met gepaste snelheid. Ga je te snel vanaf tunnel,heuvel en rem je te hard dan duwt de aanhanger,caravan de auto opzij. Afstandhouden en rustig remmen.
timsalabim (7-8-2021 om 08:50)
Beste reaguurders, men hoeft echt niet te gissen naar de oorzaak of suggesties te doen van "hoe het beter kan", dit is nou EEN KEER gebeurd op deze plek, en guess what? Er hangen daar camera's..... wow! Wij kunnen dus terug zien hoe dit kon gebeuren; fantastisch toch? De tijd dat dit soort dingen bekopstoofd werden bij de dorpspomp door een paar dorpsouderen is allang voorbij Stop gewoon met dat continuee gegis en dat betweterige commentaar, is het onrespectvol naar de hulpdiensten, betrokkenen en slachtoffers. Alsof een stel toetsenbord ridders vanachter hun computertje aan de hand van een paar foto's eens even zullen gaan vertellen hoe de vork in de steel zit.
AntiGSM (7-8-2021 om 00:32)
Levensgevaarlijk die ondingen op de weg, snap ook niet dat dit nog kan in deze tijd. Hinderen tot en met de doorstroming van het verkeer, worden zeer regelmatig bij controles betrapt op uitgedroogde en daardoor levensgevaarlijke banden en vaak ontbreken compleet de stuurmanskunsten om zo'n ding op de weg te houden. Dan plakken ze er op de achterkant nog eens een batterij met fietsen op die soms ieder moment op de weg kunnen storten....zo snel mogelijk voorbij die zooi!
WeetAllesBeter (6-8-2021 om 21:58)
Betweters overal. Niemand kan aan de hand van foto's zeggen wat er gebeurd is. Loes... een cursus Nederlands misschien?
Loes (6-8-2021 om 17:40)
Men vraagt zich af hoe het kan? Er is niet voor niets een snelheid regel ook al is die te zwaar beladen...en vetrek als het voertuig in orde is. Die 3 punten gaat het goed behalve als je klapband hebt mits je banden hebt nagekeken want zonder profiel en droge banden door te lang stil gestaan is ook niet goed. Maar goed wie ben men wil het toch niet gekoben
Cookie-instellingen beheren