Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Politie pakt voertuig af van bestuurder onder invloed

Toegevoegd: 08-08-2021, 09.24 uur
Twaalf bestuurders liepen in Zeeuws-Vlaanderen tegen de lamp.
Twaalf bestuurders liepen in Zeeuws-Vlaanderen tegen de lamp.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen weekend op Zeeuws-Vlaanderen in totaal 12 personen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. Van één van de bestuurders is het rijbewijs én zijn voertuig afgepakt.


Bij de controles van de politie bleken elf personen te veel alcohol te hebben gedronken. Eén van deze personen bleek naast alcohol ook drugs te hebben gebruikt. Ook was er nog een bestuurder die onder invloed had gereden van verdovende middelen. Uit een test bleek dat de persoon THC in zijn bloed in zijn bloed had.

Een van de bestuurders die werd gecontroleerd, blies maar liefst 620 ug/l. Ver boven de maximaal toegestane limiet van 220 ug/l. Omdat de bestuurder in het verleden al vaker is gepakt voor rijden onder invloed is volgens de politie naast zijn rijbewijs, ook zijn voertuig afgepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-8-2021 om 06:16)
Ach, zolang ze maar niet met een GSM zitten te sms’en via whatsapp vind ik alles best...
bram goeree (8-8-2021 om 15:59)
auto nooit meer terug geven .jarenlang rijverbod en de opbrengst van de auto storten in een fonds die nabestaanden bij staat
willem (8-8-2021 om 14:09)
rijbewijs en auto in de schredderr plus 5.000 euro boete. ze leren het anders nooit.
Michel (8-8-2021 om 11:32)
Van al deze aso's gelijk rijbewijs afpakken en vernietigen. Over een jaar weer in zijn geheel rijexamen over laten doen.
j.l Tazelaar (8-8-2021 om 10:58)
onverantwoordelijke MENS..
Cookie-instellingen beheren