Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Gaslek gedicht door eigenaar woning Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 10-08-2021, 22.05 uur
Gaslek gedicht door eigenaar woning Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer is dinsdagochtend uitgerukt voor een gaslekkage in Burgh-Haamstede. Eenmaal aangekomen bleek dat de eigenaar van de woning het lek had gedicht.


De brandweer van Burgh-Haamstede werd aan het eind van de ochtend rond 11.10 uur opgeroepen voor een gaslekkage aan de Populierenlaan in Nieuw-Haamstede.

Met de hoogste spoed ging de brandweer ter plaatse. Eenmaal aangekomen bleek dat de eigenaar het lek al provisorisch had gedicht. Uit metingen van de brandweerlieden bleek dat er geen gevaar meer was. Het nutsbedrijf was snel ter plaatse waarna de brandweer het incident konovergedragen en weer terug kon keren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren