Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Marechaussee haalt verstekelingen van vrachtschip

Toegevoegd: 07-09-2021, 09.08 uur
Marechaussee haalt verstekelingen van vrachtschip
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Koninklijke Marechaussee heeft zondag 5 september drie verstekelingen van een vrachtschip gehaald. Eerder troffen de marechaussees ook al zestien Albanezen aan op een plezierjacht.


Het vrachtschip voer voor de kust van Zeeland toen door de bemanning van de boot drie Marokkaanse verstekelingen werden ontdekt. Hierop werd de Koninklijke Marechaussee opgeroepen. Eenmaal bij het schip aangekomen, werden de verstekelingen overgedragen.

Op vrijdag werden er ook al verstekelingen in Zeeland aangehouden. Toen werden er op een plezierjacht zestien Albenezen aangetroffen. Volgens de marechaussee zijn alle verstekelingen het vreemdelingentraject ingegaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jumbo (7-9-2021 om 16:20)
Alles gewoon doorlaten naar Engeland , zijn wij er vanaf .
droppie (7-9-2021 om 09:24)
En hoppetaaaaaaa,het vreemdelingentraject in,albanezen???
Cookie-instellingen beheren