Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Hulpdiensten ingezet voor gevallen fietser

Toegevoegd: 10-09-2021, 17.23 uur
Hulpdiensten ingezet voor gevallen fietser
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De ambulancedienst en brandweer zijn donderdag ingezet voor een fietser die bij Burgh-Haamstede was gevallen. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden donderdag rond 12.00 uur opgeroepen voor een gevallen fietser op het Oude Hoevepad bij Burgh-Haamstede. Naast de ambulancedienst werd ook de strandjeep van de brandweer opgeroepen. De brandweerlieden werden gevraagd om de ambulancedienst te assisteren.

Eenmaal ter plaatse troffen de hulpdiensten niemand aan op de aangegeven locatie. Na wat zoekwerk bleek de fietser niet op het Oude Hoevepad te liggen maar op het aangrenzende Duinhoevepad. Samen met de ambulancedienst stabiliseerden de brandweermedewerkers de persoon waarna deze werd vervoerd naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren