Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Automatische brandmelding Middelburg blijkt loos alarm

Toegevoegd: 28-11-2005, 23.29 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is maandag aan het begin van de avond uitgerukt voor een automatische brandmelding. Het bleek te gaan om een loze melding.

Rond zeven uur werden de tankautospuit 4530 en de ladderwagen 4550 onder prioriteit één ter plaatse verzocht bij het voormalige pand van Rijkswaterstaat aan de Koestraat in Middelburg. De brandweerlieden rukten binnen enkele minuten uit naar de melding.

Ter plaatse voerden de spuitgasten een kort onderzoek uit. Daaruit bleek al snel dat het ging om een loze melding. Op 11 september van dit jaar kwam overi-gens ook al een automatische brandmelding binnen vanuit dit pand. Ook toen ging het om een loze melding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren