Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt graffitispuiters aan na zoekslag

Toegevoegd: 11-03-2007, 17.26 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie jongens aangehouden die graffiti hadden gespoten op een ANWB-bord en een hectometerpaaltje langs de A58.

De jongens werden rond tien voor drie opgemerkt door een passerende politieagent. Hij keerde, maar de daders waren er toen al vandoor gegaan. Twee van de drie konden na een zoekslag in het nabijgelegen bos worden aangehouden. Even later werd ook de derde dader aangehouden.

De daders, twee 19-jarige jongens uit de gemeente Borsele en een 17-jarige jongen uit Soesterberg, werden overgebracht naar het politiebureau. De drie konden met een proces-verbaal op zak weer huiswaarts keren.

Om de spuitbus terug te vinden werd een politiehond ingezet. De bus werd teruggevonden in een slootje nabij de plaats waar de graffiti was gespoten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren