Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Politie vindt drugs en geld bij huiszoeking Hulst

Toegevoegd: 10-03-2007, 20.42 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Vrijdagmiddag rond 15.00 uur heeft de Zeeuwse politie, bij huiszoekingen in twee panden aan de Paardenmarkt in Hulst, softdrugs en geld in beslag genomen.

De politie stelde een onderzoek in naar de panden, omdat er veel overlastklachten waren. In de panden werd ongeveer een kilo softdrugs aangetroffen en in beslag genomen. Twee mannen zijn aangehouden, dit betreffen mannen van 41 en 36 jaar oud en ze zijn beiden afkomstig uit Hulst.

Zij zijn beiden in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar ze nu nog vastzitten. Mensen in Zeeuwsch-Vlaanderen die overlast ondervinden die veroorzaakt wordt door drugsgerelateerde zaken kunnen zich telefonisch melden bij de afdeling HOUDGREEP op nummer 0800-0225085.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren