Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Souburg en Sluiskil rukken beiden uit voor autobrand

Toegevoegd: 28-11-2005, 23.40 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

OOST-SOUBURG - Zowel de brandweerploeg van Oost-Souburg als die van Sluiskil zijn maandagavond uitgerukt voor de melding van een dieselauto die in brand zou staan.

De blusgroep van Oost-Souburg werd rond kwart over zeven ter plaatse gevraagd op de Westerscheldestraat in het dorp. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen met de tankautospuit 4532 bleek dat alles meeviel. De brand-weer hoefde niet meer te blussen.

De collega's van de brandweerkazerne in Sluiskil kregen rond vijf voor half tien 's avonds een soortgelijke melding. Ook op de Visartstraat in Sluiskil zou een auto met dieseltank in brand staan. De brandweerlieden rukten met de tank-autospuit 5634 uit onder prioriteit één.

Toen de brandweerlieden van de ploeg Sluiskil ter plaatse kwamen bleek dat het ging om een klein brandje onder de motorkap van de auto. De brand kon met één straal hoge druk worden geblust. De spuigasten konden na ongeveer dertig minuten weer terug naar de post.

De oorzaak van beide brandjes is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren