Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Belgische vrouw blaast 5 keer meer dan toegestaan

Toegevoegd: 10-10-2021, 17.04 uur
Belgische vrouw blaast 5 keer meer dan toegestaan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Een Belgische vrouw moest zondag haar rijbewijs inleveren omdat uit een blaastest bleek dat ze had gedronken voordat ze in de auto stapte. Naast de inbeslagname kreeg de vrouw ook een rijverbod opgelegd.


Agenten controleerden de 48-jarige vrouw aan het begin van de middag in Hulst. In een blaastest blies ze volgens de politie 985 ug/l. Dat is bijna 5 keer meer dan de toegestane limiet.

Hierop namen de agenten het rijbewijs van de Belgische in beslag. Ook kreeg ze een algeheel rijverbod van 12 uur opgelegd. Tijdens die periode mag de vrouw geen enkel voertuig besturen, zowel gemotoriseerd als niet gemotoriseerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-10-2021 om 13:02)
Proost! Met bijna 5x de toegestane limiet ben je aardig teut. Dat is volgens mij minstens anderhalve of zelfs twee flessen wijn.
bram (11-10-2021 om 02:19)
Pintje op laat je rijden, ook voor Belgen. Wees blij dat je bent aangehouden. Je had heel veel kunnen vernielen als je had mogen doorrijden. Succes mijd !!
Hans Grimbergen (10-10-2021 om 23:01)
we hebben er een van de honderden die dagelijks met een s;ok op rijden
Cookie-instellingen beheren