Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Botsing op Molendijk bij Yerseke

Toegevoegd: 21-10-2021, 14.15 uur
Foto 4 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yese (25-10-2021 om 01:17)
Precies, ik sluit me volledig bij Yesenaar aan. Die kruising is heel overzichtelijk, maar soms ook druk. Maar dat is geen belemmering om te zeggen dat die weg niet deugd. Als je voorganger afremt of stopt, en je weigert zelf te kijken of te stoppen, knal je natuurlijk boven op elkaar, dat is op elke kruising zo hoor, in heel NL. Om dan te roepen dat die kruising niet deugd, is wel heel kort door de bocht en makkelijk afschuiven. Je moet gewoon kijken en opletten, en dan gebeurd dat niet. Even klein voorbeeld: Eenden vliegen altijd in groepsverband, maar heb je ooit wel eens 2 eenden uit de lucht zien vallen omdat ze een botsing hadden in de lucht? Nee, nog nooit, want die eenden letten op.
Yesenaar (22-10-2021 om 09:49)
Iedereen zeg veel ongelukken? Valt mee toch? Als je ziet hoeveel mensen er overheen komen en dan een botsing op een kruispunt heeft niks met de weg te maken maar gewoon opletten op een kruising
Timsalabim (22-10-2021 om 04:00)
Vind het nog wel meevallen met het aantal botsingen daar; ondanks dat het een verschrikkelijke onoverzichtelijke en veelte drukke weg/kruising is. Eigenlijk zouden ze er gewoon een nieuwe weg moeten aanleggen, maar die zeurderige bewoners doen weet moeilijk; die hebben liever lekker veel ongelukken!
Nicol (21-10-2021 om 19:49)
misschien moet je je afvragen waarom er op dit plaats zoveel botsingen zijn?
Cookie-instellingen beheren